Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

Německý zpěvák měl u hranic srazit Čecha. Při řízení kýchnul

Německý zpěvák Xavier Naidoo měl srazit v sobotu 22. července českého občana v obci vzdálené jen několik kilometrů od hranic s Českem. Informují o tom rakouská média. Řidič měl kýchnout a na chvíli ztratit kontrolu nad vozidlem. Zraněný skončil v nemocnici.

O dopravní nehodě informuje například hornorakouský zpravodajský server ORF.at. K incidentu došlo v obci Rainbach im Mühlkreis vzdálené 10 kilometrů od hraničního přechodu v Dolním Dvořišti. Právě tudy měl projíždět Xavier Naidoo.

„Zpěvák měl na chodníku srazit devětatřicetiletého chodce. Muž byl prý odhozen na vozidlo a zraněn. Podle listu Kronen Zeitung prý Naidoo policii řekl, že musel za jízdy kýchat. Nakrátko ztratil kontrolu nad svým Porsche,“ uvádí ORF. 

Občan České republiky skončil v nemocnici v nedalekém Freistadtu. Odtud ho měli zdravotníci brzo propustit. Test na alkohol byl u řidiče negativní. Server meinbezirk.at uvedl, že zpěvák mířil právě do České republiky. 

Xavier Naidoo pochnází z německého Mannheimu. Je jedním z nejúspěšnějších německých soulových zpěváků a držitel mnoha ocenění. Spolupracoval s řadou světoznámých umělců, jako je člen Wu-Tang Clanu RZA, a kromě jiného se účastní také řady charitativních akcí a projektů bojujících proti rasismu.

V uplynulých letech se o zpěvákovi mluvilo v souvislosti s jeho kontroverzními prohlášeními, kromě šíření konspiračních teorií popíral pandemii covid-19. Za některé své výroky se později omluvil. 

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jakub Bartoš

Štítky rakousko, česko, freistadt, nehoda, zpěvák, xavier naidoo, auto, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Německý zpěvák měl u hranic srazit Čecha. Při řízení kýchnul  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.