Počasí dnes22 °C, zítra15 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Policie vypátrala po totožnosti muže, kterého našli na břehu Vltavy

, aktualizováno 20. září 2023, 7:53

Českobudějovičtí kriminalisté zjišťovali totožnost muže. Jeho tělo leželo na pravém břehu řeky Vltavy v Českých Budějovicích. Nakonec se vyšetřovatelům ozval člověk, který policistům pomohl.

„Českobudějovičtí kriminalisté žádají hromadné sdělovací prostředky a širokou veřejnost o pomoc při ztotožnění mrtvoly muže v Českých Budějovicích. Zatím neznámý muž byl nalezen v neděli 17. září 2023 před polednem na pravém břehu řeky Vltavy v místní části Voříškův Dvůr,“ uvedl policejní mluvčí Milan Bajcura.

Muži bylo odhadem 40 až 50 let, má modré oči a krátce střižené vlasy hnědé barvy. Na sobě měl muž černé tepláky, bílé tričko s krátkým rukávem značky Nike, černé sportovní boty s bílou podrážkou a bílé ponožky a čepici se štítkem a popiskem.

Ve středu ráno Milan Bajcura informoval, že se podařilo muže identifikovat. „Na základě vydané informace v hromadných sdělovacích prostředcích se nám včera večer ozval občan, který dle fotografie poznal muže z nedělního případu u řeky Vltavy v Českých Budějovicích,“ sdělil. Redakce proto fotografii muže smazala. 

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky české budějovice, policie, muž, pátraní

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie vypátrala po totožnosti muže, kterého našli na břehu Vltavy  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.