Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Do poslední chvíle jsme věřili, že gól dát můžeme, řekl trenér Dynama

Fotbalisté Českých Budějovic si z Pardubic přivezli bod. Remíza 1:1 a výsledky ostatních soupeřů Dynamo stále drží v boji o udržení v lize. To si uvědomuje i trenér Jiří Lerch, který po utkání řekl, že jde o cenný bod.

Dynamo prohrávalo už od 5. minuty. První poločas pak Jihočechům nevyšel podle představ. 

„Pardubice mají hodně kvalitní tým. Jsem zklamaný z první půle, všude jsme byli pozdě a nestíhali jsme domácí. Ve druhé půli jsme změnili rozestavení a vystřídali,“ řekl Lerch.

Na hřiště šli Lažič, Trummer a Alli. Později se přidali také Brandner a Tranziska. „Do poslední minuty jsme věřili, že gól můžeme dát,“ prohlásil trenér na tiskové konferenci. 

Ondrášek Dynamu v Pardubicích vystřelil bod

České Budějovice ve 27. kole FORTUNA:LIGY jely k předposlednímu venkovnímu utkání v základní části na východ Čech, kde se střetly s tamními Pardubicemi. Utkání pro jihočeský klub nezačalo dobře, domácí šli totiž po brance Michala Surzyna do...

V závěru se prosadil Zdeněk Ondrášek a Dynamo si tak z Pardubic přivezlo remízový výsledek. „S tím bodem jsme spokojeni. V téhle situaci, kde jsme, je každý bod cenný, hlavně z venkovního utkání,“ dodal kouč.

Dynamo je stále poslední. Karviná remizovala s Plzní a má o bod více. O čtyři body před Dynamem je Zlín, který porazil Olomouc. Před Dynamem je domácí zápas s Libercem, poté jedou Jihočeši do Teplic a základní část uzavřou doma se Slováckem. 

Ohodnoť článek

Foto SK Dynamo České Budějovice

Štítky dynamo, české budějovice, jíř lerch

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do poslední chvíle jsme věřili, že gól dát můžeme, řekl trenér Dynama  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.