Počasí dnes15 °C, zítra16 °C
Pátek 18. října 2024  |  Svátek má Lukáš
Bez reklam

Hygienici prověřují jednu z budějovických restaurací, nespokojená zákaznice tam v polévce našla švába

Opravdu nechutné překvapení čekalo na zákaznici v jedné z asijských restaurací na českobudějovickém náměstí. Poté, co jí obsluha přinesla objednanou polévku, v ní žena našla mrtvého švába. Svůj zážitek okamžitě nahlásila krajským hygienikům, kteří případ předali Státní zemědělské a potravinářské inspekci.

„Dne 4. října jsem navštívila asijskou restauraci na náměstí Přemysla Otakara II. v Českých Budějovicích. V jídle jsem bohužel našla švába. Ihned jsem to nahlásila na hygienickou stanici,“ sdělila redakci nespokojená zákaznice, která si přála zůstat v anonymitě.

Nespokojená zákaznice našla mrtvého švába v polévce. Autor: čtenářka Budějcké drbny

Dodala také, že situace ji rozzlobila zejména proto, že daná restaurace měla s hygienou problémy už v minulosti. „Bohužel je to zpět, to, že podnik přesunuli, nepomohlo,“ řekla.

Prověřování případu redakci potvrdili i zástupci jihočeských hygieniků. „Ano, tento podnět jsme opravdu obdrželi. Není to ale v naší gesci, a tak jsme paní odkázali na Státní zemědělskou a potravinářskou inspekci,“ popsala ředitelka Krajské hygienické stanice Kvetoslava Kotrbová s tím, že sami hygienici tento podnět na potravinářskou inspekci předali.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři

Štítky hygiena, restaurace, šváb, jídlo, české budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hygienici prověřují jednu z budějovických restaurací, nespokojená zákaznice tam v polévce našla švába  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.