Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Českobudějovicko má novou turistickou mapu i s přístavy na Vltavě

Novou turistickou mapu mají České Budějovice a celé Českobudějovicko. Jak agentuře v pátek řekl Marcel Goetz z Mapového centra, v mapě jsou zakresleny různé turistické cíle i přístavy na řece Vltavě.

V turistické mapě Českých Budějovic, která je v poměru 1 : 15 000 a Českobudějovicka 1 : 50 000 poprvé, jsou uvedeny například i vybrané restaurace podle projektu České Budějovice gastronomicky zajímavé, dále pak in-line trasy doporučené Nadací jihočeské cyklostezky, označení cyklostezky České Budějovice – Hluboká jménem jejího zakladatele Josefa Cepáka.

“Je tam také provedena aktualizace cyklotras, cyklostezek, MHD a pěších tras KČT. Mapa je mimořádná svou aktualizací k turistické sezóně 2011 a svým rozsahem,“ uvedl Marcel Goetz.

Turistická oblast je zobrazena od Kleti a Českého Krumlova po Třeboň. České Budějovice tak nabízí obyvatelům i návštěvníkům velký výběr cyklistických výletů a turistiky. Kromě toho jsou tam uvedeny klasické turistické cíle, jako jsou hrady, zámky, pivovary, rozhledny či věže, včetně Černé věže v Budějovicích.

Autor: René Kekely

Štítky okres České Budějovice, turistická mapa, České Budějovice, Vltava, cyklostezka, Český Krumlov, Kleť, Třeboň, Černá věž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Českobudějovicko má novou turistickou mapu i s přístavy na Vltavě  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.