Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Další smrťák u Mláky !!!!

Není to tak dávno, co si dopravní nehoda na stejném místě vyžádala 2 lidské životy a to samé se bohužel přihodilo i včera.....V sobotu v 16.56 došlo totiž opět u Mláky k dopravní nehodě. Čelně se zde střetla 2 plně obsazená osobní vozidla. Renault R5 a Kia Sportage. Následky nehody jsou tragické.

V R5-ce zemřela na místě jedna osoba a následně ze stejného vozidla zemřel ještě jeden ze spolujezdců. Dalších 8 osob (3 z Renaultu a 5 z Kiy) bylo zraněno těžce. Dle informací, které Budějcké Drbně sdělil tiskový mluvčí Krajského ředitelství policie Jihočeského kraje pan Milan Bajcura, vyjela řidička Renaultu směřující v koloně směrem na České Budějovice z dosud nezjištěných příčin do protisměru, kde se čelně srazila s již zmiňovaným vozidlem Kia. To jelo také v koloně vozidel, která vznikla zřejmě velkým počtem vozidel vracejících se z českobudějovického výstaviště.

Svoji roli zde mohl také sehrát fakt, že v době nehody silně pršelo a možná se pod ní podepsal i technický stav R5-ky. To jsou ovšem pouze naše hypotézy, vše je ve fázi vyšetřování. Faktem je, že uvedená silnice musela být na 5 hodin uzavřena.

Pan Milan Bajcura nám ještě sdělil, že do dnešní 11. hodiny dopolední zemřelo na českých silnicích již 13 lidí!!! A to přesto, že již týden běží dopravně bezpečnostní akce zaměřená právě na snižování dopravních nehod v souvislosti s návraty dovolenkářů. A to ještě není konec víkendu....

Věřme, že se dnes již nic tragického na naších silnicích nestane......

Nepěchejte, ať dojedete ve zdraví!!!

Zdroj: PČR JČK

Štítky dopravní nehoda, Renault, silnice, Kia Sportage, Kia, Jihočeský kraj, Drbna.cz, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další smrťák u Mláky !!!!  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.