Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Ministr dopravy Dan Ťok bude v úterý diskutovat s občany Budějc

Ministr dopravy Dan Ťok dorazí v úterý 26. dubna do Českých Budějovic a bude diskutovat s občany o infrastruktuře, která Jihočeský kraj trápí. Kromě toho absolvuje setkání se starosty okolních obcí a novináři.

„Beseda s občany se uskuteční v zasedací místnosti zastupitelstva města od 17 hodin a kromě ministra bude na dotazy občanů odpovídat také generální ředitel Ředitelství silnic a dálnic Jan Kroupa. Osobně jsem rád, že mé pozvání do Českých Budějovic přijala tak silná reprezentace, protože doprava je pro naše město naprosto klíčová,“ uvedl náměstek primátora František Konečný.

Ťok začne svou návštěvu na úseku dostavby dálnice D3 v úseku Borek-Úsilné, kde se setká s představiteli Budějc. Následně se ministr přesune přímo do krajské metropole, kde promluví s primátorem města Jiřím Svobodou. Nevynechá ani jednání se zástupci samospráv Jihočeského kraje. Hlavními tématy tohoto jednání budou dálnice D3 a českobudějovické komunikace spadající pod správu Ředitelství silnic a dálnic. Po tiskové konferenci zakončí návštěvu ministr dopravy Dan Ťok besedou s občany Českých Budějovic.

Foto upload.wikimedia.org

Štítky České Budějovice, Dan Ťok, ministr dopravy, Jihočeský kraj, Ředitelství silnic a dálnic, Jan Kroupa, František Konečný, Jiří Svoboda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ministr dopravy Dan Ťok bude v úterý diskutovat s občany Budějc  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.