Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jihočeská jízdenka JIKORD plus usnadní cestování

Ještě nikdy nebylo cestování po jižních Čechách tak jednoduché a levné. Ať už si chcete udělat výlet sami či vytáhnout celou rodinu, nabízí se jednoduché a efektivní řešení v podobě jihočeské jízdenky společnosti JIKORD. Tahle krasavice zajistí maximální zážitky za minimální peníz. Jedná se o celodenní cestovní doklad, s nímž pohodlně využijete vlaky, autobusy a dokonce i městské hromadné dopravy po celých jižních Čechách.

S jihočeskou jízdenkou JIKORD plus si tak můžete naplánovat celodenní rodinný výlet za kulturou, památkami, gastronomií, přírodou nebo příbuznými. Jízdenka platí po celém území jižních Čech a kromě toho ji lze směle využít i na lince WA15 Telč – Raabs an der Thaya (i v Kraji Vysočina a Dolním Rakousku) a dále na celé lince 433 710 Zelené autobusy (i v Plzeňském kraji). Vzájemné uznávání jízdenek JIKORD plus platí pro všechny tratě a linky veřejné regionální dopravy na území Jihočeského kraje a na trati č. 190 v úseku Nepomuk – České Budějovice na části Plzeňského kraje, v celé délce tratě č. 191 Nepomuk – Blatná na části Plzeňského kraje, na trati č. 200 v úseku Březnice – Protivín na části Středočeského kraje, v celé délce tratě č. 203 Březnice - Strakonice na části Středočeského kraje, na trati č. 220 v úseku Olbramovice – České Budějovice na části Středočeského kraje, v celé délce tratě č. 224 Tábor – Horní Cerekev na části Kraje Vysočina, na trati č. 225 v úseku Kostelec u Jihlavy – Veselí nad Lužnicí na části Kraje Vysočina a v celé délce tratě č. 227 Kostelec u Jihlavy – Slavonice v celé délce tratě.

Doklad je platný na celý jeden den s přesahem do třetí hodiny ranní dne následujícího. Cena je jednotná a velice příznivá. Stojí 250 korun a ve všední den se sveze jeden dospělý spolu s jedním dítětem do 15 let. O víkendech a svátcích je pak nabídka ještě zajímavější, neboť na jediný doklad vycestuje celá rodina (dva dospělí a až tři děti) stále za jednotnou cenu 250 korun. V době od 5. srpna do 21. srpna je víkendová platnost jízdenky (2+3) rozšířena i na pracovní dny. Navíc v tomto termínu platí jízdenka u Českých drah až do 5. hodiny ranní dne následujícího a u  Dopravního podniku města České Budějovice až do 6. hodiny ranní dne následujícího.

Jihočeskou jízdenku JIKORD plus zakoupíte nejen na vlakových a autobusových nádražích, ale také ve vybraných turistických a informačních centrech, například v Budějcích, Českém Krumlově, Třeboni nebo v Lipně nad Vltavou a můžete ji využít i ve vozech hromadné dopravy v Písku, Táboře, Strakonicích, Prachaticích, Českých Budějovicích a Jindřichově Hradci. Podrobný seznam smluvních dopravců a distribučních míst naleznete na stránkách www.jihoceskajizdenka.cz.

S jízdenkou JIKORD plus tak můžete za jeden celý den navštívit nespočet míst a zažít řadu společných zážitků. Na své si přijde každý a výlet se dá naplánovat z jakékoliv světové strany. Během jednoho dne navštívíte několik jihočeských měst, pokocháte se historickými centry nebo přírodním bohatstvím a den zakončíte příjemnou lokální gastronomií. Tipy na výlet rovněž naleznete na výše zmíněných stránkách.

Jízdenka JIKORD plus v dohledné době bude nabízet možnost slevy ze základního vstupného minimálně o dvacet procent do vybraných kulturních zařízení, například muzeí po celém Jihočeském kraji.

Tisková zpráva

Štítky Jihočeský kraj, výlet, České Budějovice, Kraj Vysočina, Plzeňský kraj, Středočeský kraj, Nepomuk, Jihlava, Tábor, Telč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihočeská jízdenka JIKORD plus usnadní cestování  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.