Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Brzy začne třetí etapa rekonstrukce ulice Generála Svobody. Hotovo bude v září

Proměna ulice Generála Svobody zdaleka nekončí. Od 10. srpna začne třetí etapa oprav, která se dotkne vjezdu do dolního areálu nemocnice, přístup ovšem bude možný přes nákladovou vrátnici. Řidiči neprojedou v úseku mezi nákladním vjezdem do areálu nemocnice a ulicí Pivovarská. Uzavírka potrvá do 23. září.

„V současné době finišuje druhá etapa, která bude ukončena do 9. srpna. V rámci této stavby dochází k úpravám povrchů komunikace, chodníků a doplňování zeleně. Od 10. srpna začne třetí etapa stavby, kdy se bude provádět výměna kanalizačního vodovodního řadu včetně přípojek a současně výměna přívodního plynovodního potrubí s přípojkami. Po dokončení sítí budou postavena nová parkovací stání, chodníky a komunikace,“ říká náměstek primátora Petr Holický.

Současně bude uzavřena křižovatka Generála Svobody – Pivovarská. „Třetí etapa a zároveň celá stavba bude ukončena 23. září a v tomto termínu bude ulice zprovozněna a předána do užívání,“ doplňuje náměstek.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brzy začne třetí etapa  rekonstrukce ulice Generála Svobody. Hotovo bude v září  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.