Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

V Pekárenské ulici se obnovuje provoz MHD. A v Rožnově zprovozňují nové zastávky

V Rožnově zítra zahájí provoz nové zastávky pro městskou hromadnou dopravu. Dopravní podnik navíc znovu pošle trolejbusy do Pekárenské ulice, kde byla uzavírka kvůli stavbě IGY 2.

Obsluha nových zastávek v Rožnově bude zahájen v sobotu 15. dubna a jejich název je Centrum Rožnov,“ řekl mluvčí českobudějovického Dopravního podniku Viktor Lavička s tím, že byly vybudovány v rámci stavby ZTV Rožnov - U Školy a jsou východně od náměstí Bratří Čapků.

Novou výstupní a nástupní zastávku budou obsluhovat vybrané spoje linek 2, 7 a 53, které měly dříve cílovou a výchozí zastávku na náměstí Bratří Čapků. Zároveň bude ke stejnému datu obnoven po rekonstrukci provoz zastávky Náměstí Bratří Čapků na Lidické třídě ve směru do centra.

Další novinkou je obnovení spoje linky 5. Trolejbusy budou od zítra znovu jezdit na původní trase Pekárenskou ulicí. „Zároveň bude ukončen provoz náhradní autobusové linky 35. Ostatní opatření související se stavbou obchodního centra IGY 2, tedy přesuny zastávek Družba – IGY na Pražské třídě a v Pekárenské ulici zůstávají i nadále v platnosti.

Štítky Rožnov, náměstí Bratří Čapků, městská hromadná doprava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Pekárenské ulici se obnovuje provoz MHD. A v Rožnově zprovozňují nové zastávky  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.