Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Opravy silnic kolem Českých Budějovic stále hodně komplikují provoz také přímo ve městě

Opravy silnic na Českobudějovicku se stávají pro řidiče doslova noční můrou. Především pak frézování a výměna asfaltu na výpadovce na Český Krumlov komplikuje provoz i v samotném krajském městě. A dnes, v pondělí 12. června situaci ještě více ztížila návštěva hlavy státu, protože prezident Miloš Zeman se svým doprovdem se pohyboval právě tímto směrem, zavítal na Kaplicko.

Právě kvůli dopravnímu omezení na hlavním tahu směrem na hranice vznikají během dne na Lidické třídě v Českých Budějovicích dlouhé kolony, především pak ráno a odpoledne. A stavební práce a s nimi spojené dopravní komplikace čekají také Lidickou třídu. Částečné dopravní omezení si totiž vyžádají stavební práce na úpravě vodovodu. Rekonstrukce se bude přibližně deset dní krýt s frézováním vozovky na hlavní trase mezi Českými Budějovicemi a Českým Krumlovem. 

Obrnit notnou dávkou trpělivosti se musí řidiči jedoucí z Českých Budějovic na Český Krumlov. U Plané se kvůli omezení provozu, které si vyžádala oprava silnice, tvoří dlouhé kolony. A tyto práce se výrazně dotkly i provozu přímo vkrajském městě. 

Autoři | Foto Libor Matoušek, Lukáš Dvořák

Štítky kolony, oprava, silnice, provoz, komplikace, České Budějovice, Český Krumlov, Miloš Zeman, okres České Budějovice, Planá

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opravy silnic kolem Českých Budějovic stále hodně komplikují provoz také přímo ve městě  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.