Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Úpravy vodovodu a kanalizace na Mánesově ulici omezí do poloviny září provoz v jejím okolí

Až do poloviny září potrvá částečná nebo úplná uzavírka pozemních komunikací v okolí budějcké Mánesovy ulice, kde probíhají stavební úpravy vodovodu a kanalizace. Jako první se v pondělí 7. srpna úplně uzavře křižovatka ulic Vrchlického nábřeží a Mánesova.

Zároveň bude částečně uzavřena Mánesova ulice v úseku Čechova – Vrchlického nábřeží. Práce v tomto úseku skončí 11. srpna. Úplná uzavírka se následující den přesune na severní rameno křižovatky ulic Mánesova a Čechova, částečné omezení Mánesovy ulice bude v úseku Čechova – Prokišova. Pouze však do 14. srpna.

Jen jeden den, konkrétně 15. srpna bude částečně uzavřena křižovatka ulic Čechova a Mánesova. Už ale o den později začne téměř třítýdenní částečná uzavírka ulice Mánesova v úseku Čechova – U elektrárny. Skončí 3. září. Další den se práce na Mánesově ulici přesunou do úseku U elektrárny – Novohradská, kde vydrží do 12. září.

Poslední komplikací bude úplná uzavírka pravého odbočovacího pruhu v křižovatce ulic Novohradská a Mánesova. Stavební práce potrvají od 13. do 15. září. „Při úplné uzavírce ulice Čechova, od 12. do 14. srpna, bude objízdná trasa vedena ulicemi Mánesova, Novohradská a Žižkova,“ doplňuje mluvčí magistrátu města Jitka Welzlová.

 

Foto Jana Kroneislová

Štítky Doprava, omezení, vodovody, kanalizace

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Úpravy vodovodu a kanalizace na Mánesově ulici omezí do poloviny září provoz v jejím okolí  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.