Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Uzavírka Lidické třídy v Budějcích skončí dříve

Dobrá zpráva pro řidiče. Uzavírka Lidické třídy v Českých Budějovicích skončí o čtyři dny dříve. Původně měla být tato ulice uzavřená až do neděle 22. října. Ale uzavírka skončí už ve středu 18. října ve 24.00 hodin. Takže od půlnoci ze středy na čtvrtek se na Lidickou třídu vrátí provoz, a to včetně městské hromadné dopravy.

Uzavření budějcké Lidické třídy si vyžádala obnova vodovodního řadu, včetně přípojek, k jednotlivým objektům po obou stranách ulice, a to v úseku od ulice L. M. Pařízka až po Erbenovu ulici.

„Komplikace nastaly při provádění protlaků pod komunikací. Bylo zjištěno, že podloží komunikace zvolenou metodu neumožňuje. Po zvážení všech variant realizace a možných omezení dopravy bylo dohodnuto, že přípojky budou prováděny překopy v termínu od 18. září po dobu pěti týdnů. Toto období bylo zvoleno s ohledem na ukončení prázdnin a zahájení školního roku,“ popisuje investici za téměř 8,5 milionu korun náměstek českobudějovického primátora Petr Holický.

Štítky uzavírka, Lidická třída, provoz, přípojka, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Uzavírka Lidické třídy v Budějcích skončí dříve  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.