Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Oprava ulice Milady Horákové na budějckém sídlišti Máj se o pět dní protáhne

Budějcká ulice Milady Horákové na sídlišti Máj v Českých Budějovicích dostává nový kabát. Práce měly původně skončit dnes, v pondělí 30. dubna, ale protáhnou se do soboty 5. května.

Uzavírka ulice Milady Horákové na českobudějovickém sídlišti Máj, která měla skončit dnes, v pondělí 30. dubna, bude prodloužena o pět dní, a to do 5. května. Jedná se o úsek od křižovatky s ulicí Norberta Frýda po křižovatku s ulicí Antonína Barcala. O první květnové sobotě silničáři položí finální vrstvu asfaltu.

„Důvodem prodloužení je změna technologie prováděných oprav u předchozí etapy,“ upřesnil mluvčí českobudějovického magistrátu Jitka Welzlová.

Zmiňovaný úsek ulice dostává nový kabát v souvislosti s budovanou stavbou propojení ulic Milady Horákové a Strakonické. „Konkrétně se jedná o položení takzvaného tichého asfaltu,“ upřesnila mluvčí.

Štítky doprava, oprava, ulice Milady Horákové, termín, asfalt, České Budějovice, Milada Horáková, sídliště, Norbert Frýd, Antonín Barcal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oprava ulice Milady Horákové na budějckém sídlišti Máj se o pět dní protáhne  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.