Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Budějcký dopravní podnik představuje svůj první seriál

PR článek

Dopravní podnik města České Budějovice dne 14. dubna 2020 na Facebooku spustil svůj první edukační seriál. Ten má za úkol cestující seznámit s obsahem Tarifu i Smluvních přepravních podmínek. Prostřednictvím krátkých textů se čtenáři mohou zorientovat v jízdném, pravidlech dopravy, ale i ve svých právech na slevu.

„Tento seriál je ideálním způsobem, jak cestujícím v jednoduché lidské a zábavné podobě zprostředkovat veškeré důležité informace, o kterých třeba doposud ani nevěděli,“ uvádí ředitel a předseda představenstva Slavoj Dolejš.

Jedná se o sérii krátkých textů doprovázených ilustračními fotografiemi, které jsou a budou postupně uveřejňovány na facebookových stránkách Dopravního podniku města České Budějovice a následně umísťovány na webové stránky dopravce pod záložku „Přepravní podmínky“.

Dopravní podnik tento počin vnímá jako strategický, oboustranně výhodný krok, kdy uživatele MHD vzdělává vstřícným a srozumitelným způsobem a zároveň skrze to předchází problémům spojeným s porušováním předpisů zmíněných dokumentů.

Do budoucna Dopravní podnik města České Budějovice plánuje tento formát využít pro představení života uvnitř firmy, jednotlivých pracovních pozic i konkrétních zaměstnanců.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Dopravní podnik města České Budějovice, seriál, doprava, dopravní společnost, České Budějovice, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Budějcký dopravní podnik představuje svůj první seriál  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.