Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jindřichův Hradec hledá nového dopravce pro městskou hromadnou dopravu

Jindřichův Hradec hledá nového dopravce pro městskou hromadnou dopravu na území města a jeho místních částí. Vítěz veřejné zakázky by měl od roku 2022 získat smlouvu na maximálně deset let. Na informace upozornil server zdopravy.cz.

Městskou hromadnou dopravu aktuálně zajišťuje ČSAD Jindřichův Hradec. Autobusy zajíšťují dopravu po městě a v jeho místních částech Radouňka, Otín, Políkno, Buk, Matná, Dolní Radouň, Děbolín, Horní Žďár a Dolní Skrýchov. To samé by měl obstarat i nový dopravce.

„Předpokládá se, že rozsah zajišťované dopravní obslužnosti dopravcem bude zachován tak, jak tyto veřejné služby poskytuje současný dopravce. Předpokládaný roční rozsah poskytovaných veřejných služeb za příslušné období může být snížen na minimálně 334 tisíc kilometrů a nebo zvýšen na maximálně 621 tisíc kilometrů,“ je uvedeno v zakázce.

Vítěz by měl s provozováním MHD začít v roce 2022. Smlouva bude podle města na maximálně 10 let. Předpokládaná cena zakázky je 225 milionů korun.

Ohodnoť článek

Foto pixabay.com

Štítky Jindřichův Hradec, MHD, veřejná soutěž, městská hromadná doprava, Otín, Dolní Radouň, Dolní Skrýchov, Radouňka, Děbolín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jindřichův Hradec hledá nového dopravce pro městskou hromadnou dopravu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.