Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

FOTO: Nepochopitelný manévr na okraji Budějc. Řidič se na frekventovaném tahu začal otáčet do protisměru

Nepochopitelný manévr řidiče Opelu dnes brzy ráno zapříčinil nehodu na příjezdu do Budějc. Řidič měl namířeno z kruhového objezdu na Okružní ulici do centra. Z ničeho nic se však na frekventovaném tahu začal otáčet do protisměru, což nemohlo v husté mlze skončit jinak než nehodou.

„Na jeho manévr nestačil v husté mlze zareagovat řidič osobního vozidla tovární značky Mitsubishi a došlo k nárazu,“ potvrdil mluvčí policie Milan Bajcura.

K nehodě došlo před šestou hodinou ranní. Řidič Opelu utrpěl lehké zranění, s kterým byl z místa převezen do nemocnice k dalším ošetření.

„Vzhledem k tomu, že v obou pruzích byl rozesety plastové části z vozidel a byla zde špatná viditelnost, museli policisté na několik desítek minut odklánět provoz po dalších ulicích,“ dodal Bajcura.

Policisté vyzývají k obezřetnosti. „Připomínáme všem řidičům, aby v těchto dnech, kdy jsou v ranních mlhám špatné rozhledové poměry, dbali zvýšené opatrnosti a dodržovali delší rozestupy mezi jednotlivými vozy,“ uzavřel mluvčí policie.

Hodnocení článku je 44 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky České Budějovice, nehoda, Okružní, Policie ČR, havárie, Opel, Mitsubishi Motors

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Nepochopitelný manévr na okraji Budějc. Řidič se na frekventovaném tahu začal otáčet do protisměru  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.