Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Při bouračce tří aut u Nové Vsi se vážně zranila žena. Vjela do protisměru

Při srážce tří osobních aut u Nové Vsi se včera vážně zranila řidička, která vjela do protisměru a srazila se autem směřujícím na Budějce. To kvůli silnému nárazu skončilo v příkopu. Čelnímu střetu nezábránil ani další řídič jedoucí od Nové Vsi. Policisté vyšetřují okolnosti nehody.

Tři osobní auta včera brzy ráno havarovala u Nové Vsi na Českobudějovicku. Řidička směřující na Novou Ves přejela zatím z nezjištěných důvodů do protisměru, kde se střetla s autem jedoucím na Budějce. Silný náraz auto odrazil do silničního příkopu. Následně došlo ke střetu s dalším automobilem jedoucím od Nové Vsi.

Žena ve středním věku zůstala po nárazu zaklíněná v autě. „Po vyproštění ji záchranáři museli poskytnout akutní přednemocniční péči, neboť utrpěla vážná poranění v oblasti hlavy, břicha a pánve,“ uvedla mluvčí záchranářů Jihočeského kraje Zuzana Fajtlová.

Vážně zraněnou řidičku záchranáři transportovali ve stabilizovaném stavu do traumacentra českobudějovické nemocnice. Další dva účastníci nehody vyvázli s lehčím poraněním hrudníku a končetin.

Policisté silnici od Budějc na Trhové Sviny uzavřeli na několik hodin. Okolnosti dopravní nehody stále vyšetřují.

„S příchodem prodlouženého víkendu předpokládáme zvýšený provoz na všech hlavních komunikacích. Řidiči by proto měli dbát zvýšené opatrnosti a předvídat,“ řekl mluvčí jihočeských policistů Milan Bajcura.

Hodnocení článku je 58 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky dopravní nehoda, krimi, zranění, Českobudějovicko, Policie ČR, Nová Ves, České Budějovice, Nemocnice České Budějovice, okres České Budějovice, Jihočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při bouračce tří aut u Nové Vsi se vážně zranila žena. Vjela do protisměru  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.