Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Do Budějovické ulice v Táboře se vrátí auta, práce pokračují

Práce na zprovoznění Budějovické ulice v Táboře se blíží ke konci. Auta se tam vrátí zítra dopoledne okolo 10. hodiny. Informovalo o tom město, podle kterého budou do konce listopadu pokračovat některé práce.

Právě dnes se konalo jednání k vydání rozhodnutí o povolení zkušebního provozu silnice a části chodníků u autobusových zastávek u Polikliniky. „Zkušební provoz bude povolen do 31. sprna 2022 a po jeho vyhodnocení bude vydán vlastní kolaudační souhlas. Vlastní provoz na komunikaci Budějovické ulice bude obnoven po nabytí právní moci rozhodnutí, a to ve středu 17.  listopadu 2021 kolem 10. hodiny dopoledne. MHD bude po Budějovické ulici jezdit podle jízdních řádů od půlnoci ze 17. na 18. listopadu 2021,“ shrnul mluvčí města Luboš Dvořák

Do konce listopadu 2021 budou pokračovat některé práce, které zahrnují například dokončování dlažeb chodníků u vstupů do domů. „Z těchto důvodů budou ještě zahrazena některá parkovací stání, ve kterých bude mít dodavatel materiál a techniku,“ upozornil mluvčí.  

Město žádá řidiče, kteří parkují mimo vyznačená parkovací stání v Budějovické ulici, aby svá vozidla odstranili. Ode dneška má tyto přestupky řešit Policie ČR.

Ohodnoť článek

Foto Město Tábor

Štítky Tábor, budějovická, ulice, rekonstrukce, investice, Luboš Dvořák, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do Budějovické ulice v Táboře se vrátí auta, práce pokračují  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.