Počasí dnes20 °C, zítra18 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Plavskou čeká poslední část rekonstrukce. Hotovo bude na jaře

Oprava křižovatky, chodníků, parkoviště nebo semaforů. To všechno bude součástí poslední etapy rekonstrukce Plavské ulice v Českých Budějovicích. Kompletně hotovo by mělo být na konci května. Práce na poslední etapě začnou na konci února.

Práce na Plavské ulici se týkají úseku od křižovatky s Lidickou třídou až po křižovatku ulic Plavská a Jaselská. „Dojde k úpravám křižovatky L. M. Pařízka x Roudenská, obnově chodníků, parkoviště, světelného signalizačního zařízení, veřejného osvětlení a k posílení rozvodů optických kabelů. Dále počítáme i s rekonstrukcí vodovodních a kanalizačních řadů včetně přípojek. Součástí je i nové svislé a vodorovné dopravní značení. Dokončeny budou i sadové úpravy,“ říká k rozsahu prací náměstek primátora Petr Holický.

Kompletně hotovo má být na konci května. Práce začnou na konci února. „Zhotovitel neomezí žádné rodinné domy. Přístup ke garážím bude po provizorní komunikaci a pěší se musejí vydat po trase kolem Malše, kde jsou osazeny značky,“ dodává náměstek.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto c-budejovice.cz

Štítky rekonstrukce, Plavská ulice, oprava, Jihočeský kraj, České Budějovice, Malše

Plavskou čeká poslední část rekonstrukce. Hotovo bude na jaře  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.