Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Výletní autobusová doprava z Českých Budějovice do Hluboké nad Vltavou nabízí nově nákup jízdenek online

PR článek

Na Velký pátek, 15. 4. 2022 zahájí hlubocká firma ČIVAKO provoz svého nepravidelného výletního autobusu v tomto roce. Po novu si cestující mohou zakoupit jízdenku také online.

Kvůli zvýšenému zájmu cestujících o trasu České Budějovice – Hluboká nad Vltavou se hlubocká firma ČIVAKO rozhodla nabídnout nepravidelnou výletní autobusovou dopravu pro 34 sedících a 40 stojících osob. Letos zahájí nízkopodlažní autobus svůj provoz na Velikonoce, v pátek 15. 4. 2022.

Zastávka Lovecký zámeček Ohrada

Cestující nastoupí v Českých Budějovicích na zastávce U Výstaviště a dojedou k Loveckému zámečku Ohrada nebo do centra na zastávku Pod Kostelem a zpět. Právě zastávka u Loveckého zámečku je pro návštěvníky ZOO velkou výhodou, jak popisuje Markéta Vejvodová z ČIVAKO AUTO.

Rozhodli jsme se zahájit provoz autobusu kvůli vysoké poptávce u naší služby ČIVAKO AUTO (smluvní přeprava osob). Pokud chcete jet pravidelnou autobusovou linkou například s kočárkem nebo dětmi, musíte vystoupit na hlavní silnici mezi Českými Budějovicemi a Hlubokou a přejít v místech, kde není přechod. My jsme vyjednali s Loveckým zámečkem Ohrada parkování našeho autobusu přímo před zámečkem na bývalém parkovišti. K tomu je náš autobus nízkopodlažní, takže splňuje kritéria pro cestující s kočárkem nebo handicapované.

Pro cestující do ZOO Ohrada i zájmové skupiny

Nepravidelná výletní doprava zahájila svůj provoz minulý rok v červenci, kdy se setkala s velkým zájmem. A i mimo sezónu byl o autobus stále zájem jak z řad návštěvníků Hluboké nad Vltavou, tak různých zájmových skupin, škol a školek, jak potvrzuje Markéta Vejvodová.

Náš autobus je sezónní a jízdy plánujeme dle zájmu ze strany cestujících. Na jaře začínáme provoz o víkendu a postupně blíže k létu přidáváme dny. V sezóně si náš autobus rychle našel své zájemce, kteří volali a objednávali jízdy i po sezóně, kdy autobus jezdil nepravidelně o víkendech. Jelikož jezdíme i jako smluvní taxislužba, máme dobrý přehled o tom, jaký je o trasu zájem. Podle toho jízdy organizujeme.

Nízkopodlažní autobus lze využít i pro komerční potřeby různých zájmových skupin v blízkém okolí, jako jsou školy, školky nebo letní tábory. Minulý rok jsme takto přepravovali návštěvníky letního festivalu v Českých Budějovicích,“ uzavírá Markéta Vejvodová z ČIVAKO AUTO.

Rozpis jízd autobusu najdou zájemci na webu, kde jsou informace pravidelně aktualizovány. Letos mají cestující možnost zakoupit jízdenku pohodlně i online.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky ČIVAKO Auto, nepravidelná výletní doprava, ZOO Hluboká, České Budějovice, Hluboká nad Vltavou, Velký pátek, lovecký zámeček, Velikonoce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Výletní autobusová doprava z Českých Budějovice do Hluboké nad Vltavou nabízí nově nákup jízdenek online  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.