Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Benzin na jihu Čech zdražil v průměru o haléř, nafta mírně zlevnila

Litr benzinu Natural 95 se u čerpacích stanic na jihu Čech prodává v průměru za 35,76 Kč. Před týdnem byl o haléř levnější. O 13 haléřů na litru zlevnila nafta, za litr teď řidiči dají průměrně 36,79 Kč. Benzin je o 20 haléřů dražší než před rokem, za naftu tehdy motoristé platili o 2,30 Kč na litru méně. Vyplývá to z údajů společnosti CCS, která ceny sleduje.

Nejlevnější benzin v kraji prodávají na Jindřichohradecku, kde litr stojí v průměru 35,39 Kč. Nejméně platí za naftu motoristé na Českokrumlovsku, litr tam prodávají průměrně za 36,59 Kč. Nejvíc dají za benzin motoristé na Písecku, za litr průměrně 36,05 Kč. Nafta je v kraji nejdražší na Českobudějovicku, litr se tam prodává průměrně za 37,00 Kč.

Průměrná cena benzinu Natural 95 v celé ČR je 36,22 Kč za litr, u nafty 37,29 Kč. Nejlevnější benzin natankují řidiči v Královéhradeckém kraji, litr v průměru za 35,58 Kč. Nafta je nejlevnější v Zlínském kraji, litr tam prodávají průměrně za 36,77 Kč. Naopak nejdražší paliva nabízejí pumpy v Praze, kde litr benzinu stojí průměrně 37,97 Kč a nafty 38,97 Kč.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky benzín, motorová nafta, Česko, okres Jindřichův Hradec, okres Český Krumlov, okres Písek, okres České Budějovice, Praha, Královéhradecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Benzin na jihu Čech zdražil v průměru o haléř, nafta mírně zlevnila  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.