Počasí dnes14 °C, zítra11 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Vážná dopravní nehoda u Dražíče. Mezi zraněnými jsou i tři děti

Jihočeští policisté dnes po druhé hodině odpolední vyjížděli k vážné dopravní nehodě mezi Dražíčem a Nemějicemi, při které se střetla dvě osobní auta. Mezi šesti zraněnými jsou i tři děti. Na místě zasahoval vrtulník.

„Osobní automobil Volvo jel ve směru z Dražíče na Nemějice. V pravotočivé zatáčce však řidič vjel do protisměru, kde se střetl s protijedoucím vozidlem Škoda Octavia. Ve Volvu se zranili dva dospělí a dvě děti. V protijedoucí Octavii to byl jeden dospělý a jedno dítě,“ uvedla k dopravní nehodě policejní mluvčí Štěpánka Schwarzová s tím, že příčina nehody se stále prošetřuje.

Mezi zraněni jsou i tři děti. 

Na místě zasahovali také jihočeští záchranáři. „K řešení nehody vyjely posádky z Milevska a Písku, kterým asistoval vrtulník. V péči jsme měli celkem šest osob, z nichž tři nebyly zletilé. Jedna z účastnic nehody zůstala ve voze zaklíněná a po vyproštění jsme ji letecky transportovali do nemocnice v Českých Budějovicích,“ přiblížila zásah mluvčí jihočeských záchranářů Zuzana Fajtlová.

Doplnila také, že ostatní účastníci nehody vyvázli z nehody pouze s lehčími poraněními a byli převezeni do nemocnice v Písku.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ZZS

Štítky Dopravní nehoda, písečku, zranění, vrtulník

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vážná dopravní nehoda u Dražíče. Mezi zraněnými jsou i tři děti  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.