Počasí dnes33 °C, zítra31 °C
Sobota 29. června 2024  |  Svátek má Petr a Pavel
Bez reklam

Vážná dopravní nehoda u Libějovic. Řidič osobního auta zemřel

, aktualizováno 27. června 2024, 9:45

Tragické následky má ranní dopravní nehoda na silnici I/20 nedaleko Libějovic na Strakonicku. Při střetu osobního a nákladního auta zemřel sedmašedesátiletý muž. Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému.

Nehoda se stala po půl 8 ráno na silnici I/20 u Libějovic na Strakonicku. „Jedná se o střet osobního auta s kamiónem. Spolupracujeme s jihočeskými záchranáři i policií. Silnice je uzavřena. U nehody zasahují profi hasiči z Vodňan. Provádí záchranné práce a likvidují únik provozních kapalin," sdělila k nehodě mluvčí jihočeských hasičů Vendula Matějů

Při nehodě zemřel sedmašedesátiletý řidič osobního auta. Na místo byly vyslány dvě posádky zachranářů a také vrtulník letecké záchranné služby. „Záchranáři v osobním vozidle nalezli zaklíněného muže již bez známek života. Při střetu utrpěl zranění neslučitelná se životem  a zasahující lékař tak mohl pouze konstatovat jeho smrt,“ uvedla mluvčí záchranářů Petra Kafková. Řidič kamionu podle ní vyvázl bez zranění a po vyšetřní lékařem byl ponechán na místě.

Přesnými okolnostmi a příčinami dopravní nehody se podle mluvčí Lenky Krausové zabývají strakoničtí policisté. Doprava byla v místě nehody několik hodin omezená.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky doprava, nehoda, police, hasiči, záchranná služba, osobní auto, nákladní auto

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vážná dopravní nehoda u Libějovic. Řidič osobního auta zemřel  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.