Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Sobota 5. října 2024  |  Svátek má Eliška
Bez reklam

Oprava vlečného mostu omezí dopravu na sinici mezi Písek a Smrkovicemi, úplná uzavírka potrvá měsíc

Oprava vlečného mostu uzavře na celý měsíc silnici spojující Písek a přilehlé Smrkovice. V druhé etapě stavby bude v místě kyvadlová doprava řízená semaforem. Dotčený úsek silnice zůstane otevřený pouze pro chodce. Opravu mostu iniciovala Teplárna Písek.

Silnice III/1402 v úseku mezi Smrkovicemi a Pískem bude kvůli opravě vlečkového mostu uzavřena. Od 8. července do 8. srpna dojde k úplné uzavírce, od 9. do 31. srpna pak bude průjezdná v úseku vlečkového mostu jedním pruhem a provoz budou řídit semafory.

„Přilehlý chodník bude po celou dobu stavby bez omezení průchozí. Autobusová doprava bude v době úplné uzavírky vedena po objízdné trase. Oprava vlečkového mostu je nutná kvůli zajištění bezpečnosti silničního provozu a bezpečnosti chodců,“ sdělila písecká mluvčí Petra Měšťanová. Doplnila pak, že akci vyvolala Teplárna Písek.

Uvedla také, že z místní části Smrkovice bude provoz veden po silnici III/1402 k místní části Semice, zde sveden na silnici I/20 a dále veden k městu Písek a zde dále veden místními komunikacemi. V opačném směru bude provoz veden po kruhovém objezdu u autobusového nádraží po silnici III/1402 ke kruhovému objezdu silnice II/140 u supermarketu Tesco, zde sveden na silnici I/20, po silnici I/20 ve směru na ČB, křižovatkou u místní části Semice sveden na silnici III/1402 k místní části Smrkovice.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky silnice, most, oprava, rekonstrukce, uzavírka, teplárna, Písek. Samice, Smrkových

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oprava vlečného mostu omezí dopravu na sinici mezi Písek a Smrkovicemi, úplná uzavírka potrvá měsíc  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.