Počasí dnes28 °C, zítra28 °C
Sobota 7. září 2024  |  Svátek má Regína
Bez reklam

V Písku se srazil vlak s osobním autem. Staršího muže převezli do nemocnice

Dva týmy zdravotníků zasahovaly dnes dopoledne v Písku, kvůli nehodě osobního auta a vlaku. Starší muž zůstal po střetu ve voze částečně zaklíněn. Utrpěl poranění nohy a po ošetření ho záchranáři převezli do nemocnice. Provoz na trati je kvůli vyšetřování nehody zastavený.

Nehoda se stala před 11 hodinou dopoledne na okraji Písku u Židovského hřbitova. Při střetu osobního auta a vlaku se zranil starší muž, který řídil automobil. „Na místo jsme vyslali dva zdravotnické týmy z Písku. Muž zůstal po nárazu ve voze částečně zaklíněn. Utrpěl poranění dolní končetiny, závažnost určí až další vyšetření v nemocnici, kam byl po našem ošetření převezen,“ uvedla mluvčí zdravotníků Zuzana Fajtlová.

Senior podle policejní mluvčí Kamily Čuřínové Ingrišové jel od ulic Pražská do mírného kopce k železničnímu přejezdu, kde se srazil s osobním vlakem. „Přesné příčiny a okolnosti dopravní nehody prošetřují písečtí dopravní policisté,“ uvedla.

Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému. Provoz byl v úseku mezi Čížovou a Pískem zastavený a pro cestující z vlaku byl přistaven autobus. Omezení má podle webu Správy železnic trvat zhruba do dvou hodin odpoledne. 

Další nehoda se stala dnes ráno na trati mezi Jílovicemi a Petříkovem na Českobudějovicku, kde se měl vlak srazit s koněm. Až do půl druhé odpoledne pak nepojedou vlaky mezi Loučovicemi a Vyšším Brodem, kde na koleje spadl strom.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krimi, nehoda, české dráhy, zzs jck

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Písku se srazil vlak s osobním autem. Staršího muže převezli do nemocnice  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.