Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 4. října 2024  |  Svátek má František
Bez reklam

Dopravu v Českých Budějovicích zkomplikovaly stržené troleje

Dopravu v krajském městě dnes ráno zkomplikovaly stržené troleje. Zavadilo o ně nákladní auto projíždějící kolem viaduktu.

„Nákladní vozidlo strhlo troleje, když pod nimi projíždělo. Doprava stojí. Řidiči neodbočí pod viadukt směrem z centra ani opačným směrem. Budou probíhat odklízecí práce. Prosíme řidiče, aby se místu pokud možno vyhnuli,“ sdělila policejní mluvčí Lenka Krausová.

„Zrovna jsem tam šla, když tam s tím náklaďákem vlítnul. Docela hnusný pocit. Paní za mnou utíkala, protože si myslela, že padá most,“ popsala událost na Facebooku uživatelka Petra Gregorová, která byla přímým svědkem události.

Provoz se pracovníkům dopravního podniku povedlo obnovit před devátou hodnou. „Vážení cestující, silnice Nádraží - Rudolfovská už je od 8:44 hodin opět průjezdná. Došlo k poškození trolejí nákladním vozidlem pod viaduktem,“ sdělil dopravní podnik na svém facebookovém profilu. 

Ohodnoť článek

Foto Petra Gregorová

Štítky doprava, České Budějovice, troleje, kamion

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dopravu v Českých Budějovicích zkomplikovaly stržené troleje  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.