Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jsou Budějce průjezdné? Mrkněte na stránky města

Se zajímavou vychytávkou, která jistě potěší nejenom řidiče, přišlo na svých webových stránkách město České Budějovice. Zveřejnilo mapu aktuálních dopravních informací, ze které se dozvíte vše podstatné o uzavírkách, nehodách a také plynulosti dopravy.

„Do mapy, kterou pravděpodobně ocení všichni účastníci silničního provozu, jsou interpretována data z padesáti křižovatkových detektorů, jež zpracovává dopravní ústředna SWARCO. Data jsou aktualizována v asi deseti minutových intervalech, přičemž šipka v mapě ukazuje směr, pro který je dopravní zátěž zobrazována a barva pak určuje intenzitu zátěže," zmínila náměstkyně primátora Ivana Popelová a dodala, že jsou do mapy promítány také informace z celostátního systému dopravních informací, takže se řidič může orientovat i v širších souvislostech.

Štítky mapa, dopravní informace, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Badaxe Kocour

Tak myslím že se dovíte prd a ne "vše podstatné", konkrétně jsem se díval na uzavírku ulice O. Nedbala, ta je vyznačena ta, že je vám to zcela na nic. označrní "uzavírka je kdesi uprostřed, což je vám na nic, protože reálně je ulice uzavřena od křižovatky s M. Horákové a rozhodně to tedy neobjedete třeba Opletalovou, nebo některou další souběžnou. Prostě spíš než nějaká pomoc, je to ukázka duševní impotence Popelové a snaha si udělat další puntík k dobru před volbami. U mne tedy puntík má, ovšem černý.

Úterý, 7. října 2014, 21:35Odpovědět

Jsou Budějce průjezdné? Mrkněte na stránky města  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.