Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Panelka mezi Suchým Vrbným a Mladým byla uzavřena

Provizorní panelová komunikace, sloužící od loňského listopadu pro jednosměrné převedení osobní dopravy ze suchovrbenské ulice V Hluboké cestě podél železniční trati na ulici Jana Masaryka a Novohradskou v Mladém, byla dnes uzavřena.

Hlavním důvodem zákazu vjezdu jsou pokračující stavební práce na IV. etapě zanádražní komunikace. „Faktem je, že si řidiči na toto provizorium poměrně rychle zvykli, ale nyní už mají k dispozici novou objízdnou trasu přímo přes stavbu, a to ulicí Jana Masaryka, kolem hřbitova na Srubec, což je vlastně v sousedství panelky,“ upozorňuje náměstek primátora Kamil Calta.

Současně musí řidiči v úterý 5. srpna počítat s jednodenní uzavírkou Krokovy ulice mezi Kamarýtovou a Přemyslovou kvůli stavebním pracím na demontáži sloupu elektrického vedení včetně umístění jeřábu. Objížďka bude vedena po komunikacích Přemyslova - Sámova - Kamarýtova.

Štítky uzavírka, provizorní panelová komunikace, V Hluboké cestě, Jana Masaryka, Jan Masaryk, Suché Vrbné, Srubec, Přemyslov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Panelka mezi Suchým Vrbným a Mladým byla uzavřena  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.