Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Po provizorní cestě mezi Sucháčem a Mladým se už jezdí

Odlehčit ranní dopravní špičce a kolonám ze Suchého Vrbného, z Dobrovodské na Rudolfovskou a pod viadukt, způsobeným výstavbou čtvrté etapy zanádražní komunikace, má jednosměrná provizorní komunikace vedoucí od ulice V Hluboké cestě ke hřbitovu v Mladém.

ČTĚTE TAKÉ: Dopravní kolaps by měla zmírnit dvě provizorní řešení

Provizorní panelka byla stavební firmou dokončena, dnes dopoledne osazena dopravním značením a otevřena ve směru ze Suchého Vrbného jednosměrně pro osobní automobilovou dopravu.

„Jelikož se jedná opravdu o provizorní komunikaci stavbou, řidiči by měli dbát zvýšené opatrnosti a respektovat pokyny pracovníků dodavatele stavby,“ uvedl vedoucí odboru dopravy Jaroslav Mráz.

Jak dodala náměstkyně primátora Ivana Popelová, až dojde k opětovnému vyhodnocení dopravní situace po zprovoznění tohoto úseku, vedení města se rozhodne, zda bude trvat opatření na Rudolfovské třídě. Tam musí řidiči jedoucí od Rudolfova odbočit doprava do Vodní ulice místo toho, aby pokračovali rovně pod viadukt.

Štítky provizorní komunikace, Suché Vrbné, Mladé, zanádražní komunikace, zmírnění dopravních problémů, doprava, Jaroslav Mráz, Rudolfov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po provizorní cestě mezi Sucháčem a Mladým se už jezdí  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.