Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Ředitelem Dopravního podniku se chce stát sedm uchazečů

Poslední den roku 2013 skončila lhůta pro podávání přihlášek do výběrového řízení na pozici ředitele Dopravního podniku města České Budějovice. Ve stanovené lhůtě doručilo své přihlášky celkem sedm uchazečů. Jméno nového ředitele by mělo být známo do konce ledna.

Budějčtí radní se na podzim rozhodli nejít ve stopách pražského Dopravního podniku a místo ředitele druhému v pořadí z minulého výběrového řízení, jímž byl nynější obchodní ředitel AutoLinhart Borek Jiří Trousil, nenabídli.

Oznámení o vyhlášení nového výběrového řízení bylo následně zveřejněno v celostátních a regionálních médiích i na webových stránkách města a Dopravního podniku.

„Sedmičlenná výběrová komise v prvním kole nejprve prozkoumá úplnost a kvalitu dodaných podkladů a rozhodne, kdo z uchazečů bude pozván do druhého kola. To se bude věnovat především osobní prezentaci jednotlivých adeptů a pohovorům s nimi,“ upřesnil primátor města Juraj Thoma.

Všichni uchazeči musí mít ukončené vysokoškolské vzdělání dopravního, technického, ekonomického nebo právního zaměření v rozsahu magisterského studijního programu, minimálně tři roky praxe v oblasti dopravy a minimálně pět let výkonu řídící funkce.

Zájemce o post ředitele Dopravního podniku dále musí být trestně a morálně bezúhonný, vlastnit řidičský průkaz skupiny B, umět pracovat s PC a být pokročilý v anglickém a německém jazyce.

Štítky Dopravní podnik města České Budějovice, nový ředitel, výběrové řízení, sedm uchazečů, dopravní společnost, České Budějovice, Juraj Thoma, Borek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ředitelem Dopravního podniku se chce stát sedm uchazečů  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.