Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

U Borovan zemřela v autě mladá žena, řidič byl opilý

Tragická dopravní nehoda, při níž zemřela třiadvacetiletá žena, se stala v neděli krátce po půl druhé hodině ranní na silnici mezi obcemi Borovany a Dvorec. Mladík za volantem nadýchal přes jedno promile alkoholu v dechu.

Při projíždění levotočivé zatáčky nepřizpůsobil dvacetiletý řidič Fordu Focus rychlost, dostal smyk, přejel do protisměru a dostal se do levého silničního příkopu, kde se nárazem o strom vozidlo odrazilo zpět na vozovku a zůstalo ležet na levém boku.

„Třicetiletý spolujezdec vyvázl s lehkým zraněním, třiadvacetileté ženě už nebylo pomoci,“ řekla policejní mluvčí Štěpánka Uhlířová.

Na místo dorazili policisté, kteří u řidiče provedli dechovou zkoušku s pozitivním výsledkem přes jedno promile alkoholu v dechu. „Řidič je tak podezřelý ze spáchání přečinu těžké ublížení na zdraví z nedbalosti a ohrožení pod vlivem návykové látky,“ dodala mluvčí.

Štítky Borovany, Dvorec, Ford Focus

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U Borovan zemřela v autě mladá žena, řidič byl opilý  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.