Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Dotazníky by měly pomoci zlepšit sociální služby v Budějcích

V rámci Rozvojového plánu sociálních služeb Města České Budějovice byla 14. listopadu zahájena rozsáhlá akce, která by měla monitorovat spokojenost či nespokojenost budějčáků se sociálními službami a přinést náměty na jejich zlepšení.

Dotazníkové šetření probíhá prostřednictvím tazatelů v ulicích města a okolních obcích, dotazníkový formulář je k dispozici i na webových stránkách. V poměrně širokém spektru jednotlivé otázky monitorují názory obyvatel na dílčí sociální služby. Akce je součástí zpracovávání analytické části strategického dokumentu Rozvojový plán sociálních služeb České Budějovice, podle něhož budou poskytovány služby v období let 2013 – 2018.

Dotazník mimo jiné mapuje názory obyvatel na dostupnost sociálních služeb v Budějcích, nabízí možnosti definice nejtíživějších sociálních problémů a zjišťuje, jakými způsoby se lidé dozvídají o dostupných sociálních službách.

Dotazník v elektronické podobě je k dispozici zde.


Dotazníkové šetření bude probíhat do konce listopadu, poté budou získané údaje vyhodnoceny a zpracovány v dokumentu, který by měl určit rozvoj sociálních služeb.

Štítky sociální služby, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dotazníky by měly pomoci zlepšit sociální služby v Budějcích  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.