Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jihočeští policisté vyšetřují vraždu dvaadvacetileté ženy

Jihočeští policisté vyšetřují od čtvrteční dvaadvacáté hodiny vraždu dvaadvacetileté ženy, která se stala v bytě v ulici Fráni Šrámka v Českých Budějovicích. To řekla policejní mluvčí Lenka Holická.

Policisté po něm pátrají. Závažný zločin se stal v přízemí bytového domu poblíž centra krajského města. Obětí vraždy se stala mladá dvaadvacetiletá dívka, která v bytě bydlela společně se svým druhem. Policie pracuje s verzí, že vraždu mohl spáchat její přítel, který po činu zmizel.

"Na tísňovou linku 158 oznámil nález těla mladé ženy otec druha zavražděné dívky, který se ani jednomu z nich nemohl dovolat, a tak se vydal do místa jejich společného bydliště. Bohužel ho čekal hrůzný nález. Dívka utrpěla při útoku pachatele mnohačetná bodná poranění, kterým podlehla. Z dosud zjištěných skutečností vyplývá, že pachatelem vraždy je pravděpodobně partner zavražděné," řekla Holická.

"Dvaatřicetiletý přítel zavražděné dívky nebyl v době přítomnosti policistů a kriminalistů na místě, tudíž byla po muži a vozidle, ve kterém se pohyboval, vyhlášena pátrací akce. Krátce po druhé hodině ranní nalezli policisté z obvodního oddělení Suché Vrbné auto," dodala Holická.

Policisté pátrali v úseku kolem nalezeného auta, muže však zatím nenašli. "Zda se násilného trestného činu dopustil opravdu partner dívky, nebo jiný dosud neznámý pachatel, se kriminalisté budou snažit zjistit v nejbližších hodinách. V případu byla nařízena soudní pitva," doplnila Holická.

Autor: Petr Barták, Dobrin Stojcev, Mediafax

Štítky vražda, Fráňa Šrámek, České Budějovice, Mediafax

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihočeští policisté vyšetřují vraždu dvaadvacetileté ženy  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.