Počasí dnes18 °C, zítra18 °C
Pondělí 7. října 2024  |  Svátek má Justýna
Bez reklam

Po brutálním přepadení v Horusicích žádá policie o pomoc fanoušky Motoru

Jihočeští kriminalisté hledají mezi fanoušky hokeje možné další svědky brutálního loupežného přepadení z 16. září 2015, kdy se českobudějovický Motor utkal se Slavií Praha.

Speciální tým jihočeských kriminalistů stále intenzivně pracuje na vyšetřování brutálního loupežného přepadení rodinné firmy v Horusicích, ke kterému došlo dne 16. září. Kriminalisté již prověřili desítky podezřelých osob. Zabývali se také množstvím podnětů od občanů, za které děkují. Dosud se však kriminalistům nepodařilo ustanovit pachatele, ani vozidlo, kterým mohli pachatelé přijet a odjet.

Kriminalisté tedy opět žádají širokou veřejnost o pomoc. Předpokládají, že se několik desítek hokejových fanoušků mohlo vozy vracet z Českých Budějovic směrem na Tábor a to kolem Horusic. Každý, kdo se tak vozem vracel po hokejovém utkání České Budějovice – Slavia Praha, si mohl v okolí Horusic povšimnout něčeho podezřelého - pohybu osob, odstaveného vozidla a podobně.

Každá maličkost je pro kriminalisty důležitá. Kdo by měl v této souvislosti nějaké informace, ať ihned kontaktuje polici na lince 158. Operační důstojníci ihned informace předají kriminalistům.

O přepadení Budějcká Drbna psala zde.

Foto Policie ČR

Štítky vražda, Horusice, policie, smrt, Madeta Motor České Budějovice, hokej, HC Slavia Praha, Tábor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po brutálním přepadení v Horusicích žádá policie o pomoc fanoušky Motoru  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.