Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

BMW srazilo v Plané staršího muže, na místě zemřel

Po srážce s osobním vozem značky BMW, jedoucím směrem na Český Krumlov, zahynul ve středu čtyři minuty před sedmou hodinou večer v Plané u Českých Budějovic pětašedesátiletý muž.

Jak řekl policejní mluvčí Milan Bajcura, tamní obyvatel přecházel od svého domu na druhou stranu silnice a ke střetu došlo u pravého okraje vozovky.

Podle původních informací přímo z místa nehody přijíždělo BMW od Českého Krumlova. Na facebookové diskuzi pod tímto článkem tak zazněly svědectví některých lidí, že velmi rychle jedoucí auto srazilo muže zrovna v momentě, kdy se nacházel u branky svého domu.

„Vzhledem k tomu, že v době šetření nebyl zjištěn žádný svědek této události, žádáme širokou veřejnost o pomoc. Kdo by měl jakékoliv informace k této tragické události, ať se přihlásí na Službě kriminální policie a vyšetřování Územního odboru České Budějovice, Plavská 2, u kriminalisty Tomáše Horáka, nebo na telefonu 974 226 450,“ dodal Bajcura.

Foto: Roman Jinšík

Štítky nehoda, srážka s chodcem, BMW, Planá, České Budějovice, smrt chodce, Český Krumlov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

BMW srazilo v Plané staršího muže, na místě zemřel  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.