Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

V ulicích Budějc se pohybuje vězeň, jenž opustil pracoviště

Po vězni, jenž odešel dnes patnáct minut po deváté hodině ze svého pracoviště v lahvárně Budvaru, pátrají budějčtí policisté. Muž byl naposledy viděn, jak jde směrem k bývalému Prolesu, tedy ulicí Kněžskodvorská ke křižovatce Pražské a Strakonické. Podle mluvčího Policie ČR není nebezpečný.

„Muž je 165 centimetrů vysoký, drobnější postavy, má čelní pleš, na skráních krátké tmavé vlasy a je oblečen ve vězeňském - má na sobě šedé tričko a tmavé kalhoty,“ popsal muže mluvčí Policie ČR Milan Bajcura.

Zároveň dodal, že fotografii dotyčného, který není nebezpečný, nelze po dohodě s vězeňskou službou zveřejnit.

„Českobudějovická policie po uvedené osobě intenzivně pátrá dle svých interních předpisů. Opakuji, že na základě dohody s vězeňskou službou nebude fotografie zveřejněna. Hledaná osoba není široké veřejnosti nebezpečná. V jeho případě se jednalo o odchod z pracoviště,“ vysvětlil čtenářům Budějcké Drbny mluvčí Milan Bajcura.

Pátrání nyní probíhá na území města s pomocí rádiové relace, popis vězně dostali také řidiči vozidel Dopravního podniku, kdyby se muž rozhodl nastoupit do autobusu nebo trolejbusu.

Štítky vězeň, uprchlík, pátrání, Budvar, lahvárna, Policie ČR, České Budějovice, Policie České republiky, Budějovický Budvar, Vězeňská služba České republiky, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V ulicích Budějc se pohybuje vězeň, jenž opustil pracoviště  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.