Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Čechomor předvede unikátní klubové vystoupení v Café Klubu Slavie

Klukům z Café Klubu Slavie se povedl husarský kousek! Dokázali přemluvit legendu tuzemské scény Čechomor, aby vystopil v unikátním klubovém podání právě u nich! Koncert se uskuteční 3. února 2016, a to rovnou dvakrát po sobě v jeden den. První koncert začne v 18:00 a druhý ve 20:30. 

Kapacita je na oba koncerty omezená a lístky mizí celkem velkou rychlostí. Nezahálejte a mějte je včas. V prodeji jsou na tomto odkaze, ve všech prodejních místech CBsystem nebo na baru Café Klubu Slavie!

„Máme vymyšlené, jak lidi za tu chvilku v klubu vyměníme. Snad to vyjde na jedničku, děláme pro to maximum. Museli jsme to takto udělat, protože na jeden koncert kapela přijet nechtěla kvůli honoráři, tak jsme vymysleli tento zajímavý kousek! Doufáme, že se oba koncerty naplní a my budeme vědět, že Budějčáci chtějí chodit na koncerty, chtějí se bavit, chtějí dostávat kvalitní kapely, jakou je právě Čechomor nebo v lednu Alice s Danem Bártou,“ těší se parádní program Otta Kovařík a Petr Smutný, majitelé klubu.

Čechomor je svitavsko-pražská hudební skupina hrající české, moravské, slezské a slovenské lidové písně. Za dobu svého působení procestovali celou Evropu, Severní Ameriku, Rusko, Čínu, Mongolsko a Austrálii, spolupracovali s Divadlem Na Palmovce, bratry Formany, Divadlem Continuo a dalšími významnými umělci. V roce 2001 získali tři ceny Anděl. Nahráli i hudbu k nezapomenutelnému filmu Rok Ďábla.

 

 

Štítky koncert, hudební skupina, Čechomor, Dan Bárta, Petr Smutný, Divadlo Continuo, Rusko, Evropa, Čína, Austrálie, Severní Amerika, Mongolsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čechomor předvede unikátní klubové vystoupení v Café Klubu Slavie  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.