Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Čekáte na první pořádný mejdan v roce? Gangster Trippin přiváží tento pátek dvě velké hvězdy!

Všichni si odpočinuli po oslavách Vánoc a Silvestra, od té doby bylo město mrtvé a o mejdan člověk nezavadil. Všechno se ale změní 15. ledna, kdy do Café Klubu Slavie dorazí další ze seriálu Gangster Trippin! Kdo je hostem? Dvě velké hvězdy. Vlastně tři!

Představme si tedy, kdo do vás dodá velkou dávku energie. 

One Way (PL) - Let It Roll

Dvoučlenný polský projekt One Way. Stojí za ním půvabná DJane Sensimilia a ještě půvabnější DJ Doc.da.name:), kteří jedním směrem kráčí už několik let, a to nejen za mixážním pultem, ale i ve společném manželském životě! Eliza a Vojta jsou dva nespoutané živly, z kterých během hraní srší obrovská dávka energie a jen gramce a desky jim k jejímu uvolnění zdaleka nestačí. Ruce a nohy lítají neustále vzduchem, s úsměvem od ucha k uchu udržují kontakt se svým publikem a rádi se vám vždycky podepíšou. Možná by si až jeden řekl, že by to mohlo být na škodu hudební stránce věci. U této dvojice to však je právě naopak. Vojta hraje už od roku 1999, Eliza začala o šest let později. Oba dva jsou tedy velmi zkušenými DJ's, kteří dobře znají své role a perfektně se doplňují. Výsledkem jsou pak mixy, které nechávají jen stěží někoho v klidu sedět!

N:Force - Let It Roll

N:Force je český neurofunkový DJ a promotér. Zakladatel projektu Neurofunk Will Never Die, člen Let It Roll bookingu, LIR crew, Break Art crew a první z řady Imagination DJ's během svých setů naservíruje jedinečnou neurofunkovou nálož ze tří decků. Díky své lásce ke zlomeným beatům a pracovnímu nasazení se v posledních letech podílel na akcích jako Let It Roll Winter, Let It Roll Open Air, X-Massacre, Hospitality, Ram Night, Let It Roll On Tour a na mnoho dalších. V jeho setech můžete slyšet prolínání nového neurofunkového soundu s klasickým techstepem.

Jako statný jihočeský support vystoupí opravdová smetánka! Pořadatel Gangster Trippin - HellSmith, bombarďák a pořadatel Therapy Sessions CZ - Hanzall! Jako nová krev je na mejdanu pozvaná dvojice BassHeadz. Na začátek ještě zahrají mistr přípravy s papírkem a klubový nástěnkář SadMan a po něm nadějný mladý producent z Budějc, kterému vychází tracky do světa jak po másle - R-flyer!

Do 22 hodin je vstupné zdarma, po 22. hodině 50 korun. Vstup je od patnácti let.


Nový set od N:Force, který vyšel v úterý! Gangster Trippin je první akce od jeho vydání, vy si jej poslechněte už nyní. Živě ho uslyšíte tento pátek!

Štítky silvestr, Vánoce, ONE WAY v.o.s., Let It Roll

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čekáte na první pořádný mejdan v roce? Gangster Trippin přiváží tento pátek dvě velké hvězdy!  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.