Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

SOUTĚŽ: Na hlavním sále Pivního diskoplesu zazní největší taneční hity od roku 1970

V sobotu 30. ledna si přijdou na své všichni fanoušci taneční, ale i rockové muziky, kteří zároveň milují zlatavý mok. V budějcké Gerbeře se od 19:30 uskuteční Pivní diskoples, který naváže na předešlé úspěšné ročníky. Akci vám na následujících řádcích představí hlavní pořadatel a zároveň DJ - Petr Klein.

Pivní diskoples se letos uskuteční počtvrté, z toho podruhé v prostorách KD Gerbera. Můžete zmínit důvody, proč jste se vloni rozhodli přestěhovat akci z KD Vltava?
KD Vltava jsme byli nuceni opustit z důvodu neakceptování nových podmínek, týkajících se pronájmu a přenechání cateringu. Musím říct, že přesun do Gerbery je návštěvníky diskoplesu vnímán jako přesun do centra Budějc.

Jelikož se jedná o Pivní diskoples, předpokládám, že na místě bude nemalý výběr piv. Můžete zmínit některé speciály, na které se mohou návštěvníci těšit?
My organizátoři jsme věrni jediné značce a tou je Budweiser Budvar. Jsme Budějčáci, a proto budeme na naší akci nabízet pivo z portfolia Budějovického Budvaru a navíc  pár druhů zahraničních netradičních speciálů.

Večer bude v režii DJ's, avšak na programu je i vystoupení skupiny Těžkej Pokondr. Proč padla volba právě na tento soubor?
Jsme diskoples a já jsem přímo posedlý kvalitní taneční muzikou. Musím říct, že se na diskoples připravuji denně již měsíc. Mým cílem je mít lidi na parketu od první písničky až do konce. A jako oživení jsou Pokondři správná volba, pánové jsou prvotřídní baviči a jejich cover hity také.

Ještě bych se zastavil u samotné diskotéky, aby měli čtenáři přehled, jaká muzika je vlastně čeká… Zda třeba moderní, nebo naopak retro. Pokud to tedy není překvapení… Plánujete i druhou scénu, která by měla být rockovějšího ražení. Jaký je její program?
Ano, to je správná otázka. Na hlavním sále pojedeme zásadně největší taneční hity od roku 1970, až po žhavou současnost. Rád lidi překvapuji hity, které se u nás nehrají, a já vím, že jsou super. Ty plánuji také zahrát a tím zpestřit akci. A nebude jich málo! Druhá scéna si také zaslouží pozornost, protože je to originální zábava v pojetí kapely Denyho parťáci, spojená s rockovou diskotékou. Je pro nás velkým přínosem. Návštěvníci si mohou naplno užít disko, nebo rock. S kolegou Zdeňkem Filipem jsme se rozhodli v letošním ročníku scénu hodně technicky posílit.

Jak byly úspěšné předchozí ročníky? Jste s dosavadní návštěvností spokojeni, nebo je vaším cílem ji stále navyšovat?
Nechci se tady chlubit návštěvností. Nemáme žádný cíl, jsme spokojeni a budeme i nadále, pokud nám návštěvníci zachovají přízeň.

Jelikož se jedná o ples, leckoho může napadnout, že musí přijít ve společenském obleku, ale předpokládám, že to tak není. Nebo ano?
Náš ples nevyžaduje společenské oblečení. Je na každém, co zvolí za dresscode. Já osobně beru rifle a nějaké tričko vhodné pro DJ. (úsměv)

A na závěr… Na jaké pivo se vy osobně nejvíce těšíte?
Určitě na všechny, ale pokud hraju, nepiju žádný alkohol. Užívám si akci a muziku!

Soutěž o vstupenky na Pivní diskoples (30. 1. - 19:30)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou tři čtenáři vyhrát po dvou vstupenkách na Pivní diskoples. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do páteční 10. hodiny následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

SOUTĚŽ SKONČILA

Pivní diskoples bude uvádět David Hocke. Správně je tedy odpověď C.

Dvě volné vstupenky vyhráli čtenáři Eva Ježková, Martin Hladík a Přemysl Mičan. Blahopřejeme!

Štítky soutěž, pivo, vstupenka, Martin Hladík, Zdeněk Filip, Budějovický Budvar, České Budějovice, Těžkej Pokondr, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Na hlavním sále Pivního diskoplesu zazní největší taneční hity od roku 1970  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.