Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Ultimate Bar Party. DJ Roxtar míří do klubu K2!

V současné době jeden z největších českých dříčů mezi DJ’s - DJ Roxtar - rozjede pořádnou show v klubu K2. Jeho sen se stal skutečností a patří mezi českou špičku. Od něj remix více tracků neznamená zmáčknout tlačítka play a sync, zvednout ruce nad hlavu a psát si s přáteli…

Vy se můžete od DJ Roxtara těšit na to nejlepší. Jeho našlapaná show se skládá z více žánrů, které nenechají nikoho stát. Je doplněna precizní prací s midi kontrolerem a mixážním pultem. Tyto dvě věci nabyté efekty skloubí přes svůj přehrávač.

DJ Roxtar má za sebou již řadu úspěchů. Jako poslední lze uvést třetí místo v Polsku na soutěži IDA World DJ Championship. Zde hrál spolu s DJ Fluxem, se kterým předvedli parádní vystoupení.

Při páteční party doprovodí Roxtara budějcký DJ Ramel, který hraje z gramofonů. Na baru budou v klubu K2 pouze drinky z Jägermeistera, Red Bullu nebo Flirt Vodky. Atmosféru zpříjemní také sličné hostesky.

Štítky Polsko, Red Bull

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ultimate Bar Party. DJ Roxtar míří do klubu K2!  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.