Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

SOUTĚŽ: Kapela Jelen zahraje v borovanském klášteře

Nejen Magdalénám k jejich svátku, ale i všem fanouškům zahraje tento objev české hudební scény v prostoru zámecké zahrady. Jelen je česká akustická kapela hrající takzvanou root music. Písně z vlastní tvorby vycházející z populární hudby jako je country, folk, bluegrass a blues. V březnu 2015 získala kapela Jelen od Akademie populární hudby cenu Anděl v kategorii Objev roku. Těšit se můžete nejen na známé hity jako Magdaléna, Jelen nebo Vlčí srdce.

Kapela Jelen zahraje v 22. července od 20 hodin v Borovanech na pódiu v prostorách zámecké zahrady. Vstupné činí 280 korun a lístky jsou k sehnání v předprodeji na CBsystem nebo na telefonním čísle infocentra Borovany 387 001 356. Na místě vyjdou vstupenky na 300 korun.

Soutěž o vstupenky na koncert kapely Jelen

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou tři čtenáři vyhrát dvě vstupenky na kapelu Jelen. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do páteční 12. hodiny následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

SOUTĚŽ SKONČILA

Tři volné vstupenky vyhráli čtenáři Markéta Bohdalová, Matěj Tácha a Veronika Kašparová. Blahopřejeme!

Štítky hudební skupina, soutěž, jelen, vstupenka, klášter, Ceny Anděl, zámecký park, populární hudba, Borovany, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Kapela Jelen zahraje v borovanském klášteře  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.