Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Spolektiv se vrací po osmnácti letech na letní podium festivalu Central Park Slavie

Pětice hudebních bardů si našla po letech opět cestu na letní koncert v Budějcích. Spolektiv ve složení Renaty Švecové, Jardy Hnízdila, Martina Jančury, Tondy Vidláka a Jirky Regáska oblaží posluchače autorskou hudbou s prvky rocku, art folku a jazzu. Kromě Spolektivu se na pódiu v pátek 5. srpna od 18 hodin objeví kapela Alvik.

Pohodový Spolektiv vystupuje po osmnáctileté přestávce od června 2014 opět v pětičlenném složení. Letos v květnu křtili svoje poslední album Dej mi tvar, které vyšlo po neuvěřitelných 22 letech. Spolektivu se zkrátka opět vrací elán do žil. Jejich muzika je přímočařejší a ne o nic méně kvalitní, než byla v jejich začátcích.

Tento pátek se před jejich vystoupením na podiu Central Parku Slavie objeví ještě Alvik, multikulturní skupina složená ze tří Čechů, Američanky, Nora a Francouze. V jejich skladbách uslyšíte mix jazzu, soulu a dominantní vokál.

Vstupné na festival Central Park Slavie je samozřejmě zdarma. Kdyby počasí nepřálo, akce se přesune do Café Klubu Slavie.

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky festival, České Budějovice, koncert, hudební skupina, jazz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Spolektiv se vrací po osmnácti letech na letní podium festivalu Central Park Slavie  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.