Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Herec Ondřej Veselý má syna Ondráška

Herec Ondřej Veselý, miláček hlavně ženského publika, je tátou! Médiím se s tím prý zatím nesvěřil a tak Budějcká Drbna přináší tuto radostnou zprávu jako první.

„Před třemi měsíci se nám narodil syn Ondrášek," pochlubil se Drbně při rozhovoru Ondřej Veselý (vyjde 15. 11. v tištěné Drbně), kterého známe nejen z Jihočeského divadla, ale také například ze seriálu Vyprávěj, kde ztvárnil postavu Jardy France.

Syna Ondráška má Ondra s přítelkyní Veronikou, se kterou žije už téměř šest let. Ondra v současné době hraje například v Divadle pod Palmovkou, od ledna bude opět hostovat v Jihočeském divadle. Jak prozradil, uvidíme ho v novém filmu, podrobnosti ale zatím prý prozradit nemůže.

Ačkoliv ho pracovní povinnosti váží z části k Praze, v Českých Budějovicích on i jeho rodina chtějí, pokud to bude jen trochu možné, zůstat. „Mám tady rodinu, přátele. Praha je pro mne moc veliká a vždycky byla," vysvětluje oblíbený herec s tím, že ale vše záleží také na tom, zda bude mít v Budějovicích práci. Celý rozhovor s Ondrou Veselým si přečtete v tištěné Drbně.

Autoři | Foto Jana Kroneislová

Štítky Ondřej Veselý, herec, Drbna.cz, Jihočeské divadlo, Praha, Divadlo pod Palmovkou, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Herec Ondřej Veselý má syna Ondráška  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.