Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Druhý ročník dětské diskotéky láká na mnoho atrakcí, soutěže a vystoupení mistrů světa

Již podruhé se v sobotu 26. listopadu v hale sportovního areálu HoSPORT ve Starých Hodějovicích uskuteční dětská diskotéka. Děti si kromě tance mohou vyzkoušet lezeckou stěnu a golfový trenažér pod vedením profesionálů, mnoho atrakcí včetně nafukovacího hradu se skluzavkou, bazénku s kuličkami nebo herních konzolí.

Připravena jsou také předtančení mistrů světa tanečního centra Move 21, soutěže o krásné ceny, fotokoutek, malování na obličej nebo tvůrčí dílna, kde si společně s Ježíškovými pomocnicemi děti vyrobí dopisy s přáními k Vánocům. Diskotéku rozjede zkušený moderátor a DJ Radek Bulant.

HoSPORT myslí i na dětská bříška. Přímo v hale vznikne několik barů s možností lehkého občerstvení a domácími limonádami, v restauraci pak pro malé strávníky bude připraveno speciální dětské menu. Organizátoři slibují i velké poobědové překvapení. „Loni jsme na děti ze stropu vysypali přes 600 balonků, letos překvapení přijde po nohách,“ komentuje organizátorka Šárka Masopustová. 

Akce se koná od 10:00 do 17:00 a je průchozí celý den. Soutěže i předtančení se budou opakovat každou hodinu. Malé děti, které ještě nechodí, mají vstup zdarma, ostatní 90 korun a jejich doprovod 30 korun. Při soutěžích budou odměněny všechny děti a náročnost aktivity je uzpůsobena věku dítěte.

Organizátoři mají závěrem dvě doporučení. Pro děti přineste přezůvky, v případě, že venku bude sníh, lépe tak udrží čistotu tanečního parketu pro děti, které mnohdy tančí i vleže. A druhé se týká dopravy a parkování: doporučují využít linku městské hromadné dopravy č. 11 na zastávku Staré Hodějovice – Náves. Samozřejmě ale můžete přijet vlastním vozem s možností parkování v přilehlých ulicích areálu.

Více o akci se dozvíte v události na facebookových stránkách HoSPORT.

Štítky soutěž, Vánoce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Druhý ročník dětské diskotéky láká na mnoho atrakcí, soutěže a vystoupení mistrů světa  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.