Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Přijďte si užít ples na pohodu aneb druhý Jihočeský ples se blíží

Možná to ještě nevíte, ale rok 2017 bude po sportovním vypětí a Jižních Čechách olympijských pohodový. A přesně takový bude i druhý Jihočeský ples. Ples na pohodu, který pořádá Jihočeský kraj společně s Jihočeskou filharmonií, proběhne v sobotu 28. ledna od 20 hodin v pavilonu T Výstaviště České Budějovice.

Hosté se mohou těšit na pestrý hudební program, který potrvá až do druhé ranní. Zahraje tradičně Jihočeská filharmonie s dirigentem Vojtěchem Spurným. Pro milovníky tance filharmonici připravili takzvaný Vídeňský program. V závěrečné skladbě se připojí hlavní host večera Ondřej Gregor Brzobohatý. Ten bude poté pokračovat se svým vlastním programem. 

Ale to není vše! Následuje dynamický Original Vintage Orchestra s programem moderních bigbandových úprav swingu i současných popových hitů. Závěr programu obstará špičkové českobudějovické Colorful People Trio zpěvačky Lenky Novotné.

I letos se během Jihočeského plesu bude předávat šek na podporu vybraného jihočeského spolku. Loni částku ve výši 100 tisíc korun obdržel ředitel 1. Centra zdravotně postižených jižních Čech Jiří Smékal.   

Více informací na oficiálním webu plesu. Vstupenky jsou k dispozici na portálu CBsystem.

Štítky ples, Jihočeský kraj, olympijské hry, České Budějovice, Vojtěch Spurný, Ondřej Gregor Brzobohatý

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přijďte si užít ples na pohodu aneb druhý Jihočeský ples se blíží  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.