Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jihočeské divadlo spouští průzkum svých současných i potenciálních diváků

Dotazníkové šetření Jihočeského divadla zaměřené na různorodé divácké skupiny má za úkol získat zpětné vazby na činnost divadla a také diváky lépe poznat.

V souladu se svým dlouhodobým zájmem o spokojeného diváka i záměrem rozšíření svého dosahu na další divácké skupiny spouští Jihočeské divadlo v těchto dnech dotazování respondentů. Cílem průzkumu je nejen diváka lépe poznat a získat zpětnou vazbu pro zkvalitňování repertoáru a služeb divadla, ale dovědět se více i o kulturních a společenských preferencích obyvatel Českých Budějovic, Jihočeského kraje a fanoušků Jihočeského divadla z jiných regionů.

Nejde nám pouze o určení, kdo je divák Jihočeského divadla. Rádi bychom věděli více o tom, co se našim divákům u nás v  divadle líbí a co by naopak chtěli změnit nebo zlepšit,“ vysvětluje ředitel divadla Lukáš Průdek. „Jihočeské divadlo je jednou z důležitých kulturních institucí jižních Čech. Je naším zájmem, abychom nejen samotnými představeními, ale i doprovodnou vzdělávací a společenskou činností přispěli k tomu, aby se tu lidem žilo ještě lépe. Veřejný zájem o divadlo je proto důležitý nejen pro nás jako divadelní organizaci, ale i pro rozvoj kvalitního společenského života v místě, kde žijeme,“ dodává.

Respondenti jsou rozděleni do tří skupin - dotazováni budou návštěvníci běžných divadelních představení přímo v divadle, předplatitelé jako dlouhodobí diváci a přes internet a sociální média také fanoušci Jihočeského divadla jako on-line komunita. Poznatky z tohoto průzkumu využije Jihočeské divadlo jak pro získání zpětné vazby na svoji činnost, tak pro analýzu trendů místního kulturního a společenského života.

Dotazník k nahlédnutí či vyplnění naleznete zde: http://www.click4survey.cz/s/11908/494be9a9

Tisková zpráva

Štítky Jihočeské divadlo, divadlo, průzkum, zpětná vazba, Jihočeský kraj, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihočeské divadlo spouští průzkum svých současných i potenciálních diváků  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.