Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

TRAILER TÝDNE: Ridley Scott vrací do hry své legendární dítko - Vetřelce!

Čeká se už dlouho... Ale teprve teď to bude sakra dlouhé! Alien: Covenant do kin vstoupí až v květnu. Můžeme si tak zatím užívat jen oficiální trailer. A ten slibuje hodně...

Není divu, jestli jsou fanoušci vetřelčí ságy z očekávané novinky malinko zmatení. Nejdříve se mluvilo o pokračování Promethea, později film dostal název Alien: Covenant. Jak to tedy bude? Dle traileru se zdá, že Ridley Scott došel kamsi doprostřed cesty, což je vlastně velmi přitažlivé, protože se můžeme těšit na rozšíření mytologie této bezesporu geniální série.

Snad jen škoda, že to vypadá, že švédská diva Noomi Rapace, která v Promotheovi prokázala, že to jde i bez Ellen Ripley, nebude mít tolik prostoru, kolik by si tak výrazná postava jedničky zasluhovala... Ale uvidíme.

A když už jsme zmínili Ellen... Doufejme, že Alien: Covenant bude vskutku strhující, když kvůli němu nedošlo na regulérní pětku se Sigourney Weaver, o které se před časem poměrně hlasitě mluvilo.

Autoři | Foto imdb.com

Štítky Ridley Scott, Vetřelec, Ellen Ripleyová, Sigourney Weaver

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TRAILER TÝDNE: Ridley Scott vrací do hry své legendární dítko - Vetřelce!  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.