Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

První narozeniny River Music Clubu: Pil C a Fobia Kid! A také Michal Ambrož & Hudba Praha

Českobudějovický River Music Club slaví své první narozeniny a připravil dvě velké akce. Na pátek i na sobotu. Poslední březnový večer udělá radost všem fanouškům rapu a hip-hopu. A první dubnový večer se ponese v klidnějším duchu.

V pátek 31. března od 21:00 hodin v River Music Clubu udělá radost všem fanouškům rapu a hip-hopu vystoupení slovenského rappera Pil C. Předskokana mu bude dělat Slovák Fobia Kid, Havlus, mladý nadějný rapper, který se dostává do povědomí české scény. Českobudějovickou scénu zastoupí Poly.

Pil C je na rapové scéně unikátní tím, že dva roky vyprodával kluby aniž by měl vydané album, které vydal az v listopadu 2016 a pojmenoval Hype. V pátek bude připravená tombola o značkové věci od Subform.cz a Diesel, Red Bull bar a Jägermeister komando s welcome drinky - www.facebook.com/events/831581583645670/.

Sobota 1. dubna od 20:00 hodin se v River Music Clubu ponese v klidnějším duchu a vystoupí Michal Ambrož & Hudba Praha v rámci své Srdeční příběh tour 2017. To je sólový projekt Michala Ambrože navazující na vydání alba Srdeční příběh, které produkoval David Koller - www.facebook.com/events/1656521497982077/.

Autoři | Foto facebook.com

Štítky Michal Ambrož, Praha, Rivera, narozeniny, David Koller, Facebook, Red Bull

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

První narozeniny River Music Clubu: Pil C a Fobia Kid! A také Michal Ambrož & Hudba Praha  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.