Gurmánský víkend aneb ohlédnutí za Bosch Fresh Festivalem

Autoři | Foto Organizátor Bosch Fresh festivalu

První květnový víkend se na českobudějovickém výstavišti nesl v duchu gurmánských zážitků. Bosch Fresh Festival nabídl návštěvníkům klasickou i netradiční kuchyni, ale i zážitek v podobě kuchařských show profíků z oboru.

Vybraní jedinci mohli ochutnat jídla připravená Zdeňkem Pohlreichem, Marcelem Ihnačákem nebo Ivanem Vodochodským. Podávalo se chřestové rizoto s mořským jazykem nebo telecí játra po berlínsku. Největším lákadlem byla ale tradičně trochu jiná gastronomie. Je libo cvrček na másle nebo koprovka v bublině? Ano, i takové speciality se zde našly a těšily se obrovskému úspěchu.

Celý víkend také probíhalo hlasování o Jihočeskou restauraci roku. Tou se stala restaurace Le Jardin z Českého Krumlova.

Společně s krásným počasím byl Bosch Fresh Festival akcí, kterou nelze hodnotit jinak než kladně a to i díky Vám, návštěvníkům, kteří jste si na výstaviště našli cestu.

Chceš nám něco sdělit?Napiš nám

Napiš do redakce

Pošli nám tip na článek, reakci na daný článek nebo jakoukoliv zpětnou vazbu.

* Soubor není povinné přikládat.
Napište první písmeno abecedy.

Štítky Bosch, festival, jídlo, gastronomie, Robert Bosch GmbH, kongresové centrum, Zdeněk Pohlreich, Ivan Vodochodský, Český Krumlov, restaurace

Komentáře

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.